• BARNEHAGEN VÅR

  Snømyra barnehage skal stimulere ditt barn slik at det blir enda mer nysgjerrig og entusiastisk. Vi skal sørge for at ditt barn møter andre barn og voksne her i barnehage som til sammen vil utgjøre en verden som ditt barn oppfatter som trygg, morsom og utfordrende. Sammen skal vi utvikle vennskap og vi skal utforske små og store utfordringer, slik at barnet utvikler seg positivt i tiden vi får låne barnet ditt.

 • BARNEHAGENS VISJON

  Snømyra barnehages visjon er at ALLE skal bli møtt med KVALITET, SERVICE; HUMOR OG GLEDE. Videre har foreldre og ansatte beskrevet hva de/vi legger i disse ordene.

 • VÆRE SAMMEN I SNØMYRA BARNEHAGE

  Være sammen er et prosjekt vi har deltatt i tre år nå. Det handler om å forebygge adferdsproblemer hos barn. Personalet har blitt kurset i hvordan vi skal jobbe med dette hos oss, vi har masse materiale vi bruker i barnehagen, vi har arrangert foreldrekurs om temaet og det er nå kommet ei foreldrepakke som foreldrene kan kjøpe!

 • VI BRUKER VIGILO BARNEHAGE

  Vi i Snømyra tar kommunikasjon med de foresatte på alvor. Hos oss vil du i fremtiden ikke finne noen lapper liggende i hyllene, eller få viktige beskjeder mens du stresser ut døren! Vi tar i bruk Vigilo som kommunikasjonsystem, og dette øker kvaliteten.